Veel belangstelling voor lezing Artificial Intelligence en Machine Learning

lezing geldermalsen

Gisterenavond heeft Kees van den Tempel van AI-Labs voor de derde keer een lezing verzorgd over Artificial Intelligence en Machine Learning in de theaterzaal in Geldermalsen. 

Van het verzamelen van data, het ontwerpen van algoritmes, uitleg over neurale netwerken tot demonstraties van GPT4, Dall-e, Midjourney en landing.ai. Ongeveer 90 geinteresseerde en geinspireerde mensen wilden hun licht opsteken over dit nieuwe spannende vakgebied.

AI en ML zijn op dit moment twee van de meest revolutionaire technologie├źn die er bestaan. Ze stellen ons in staat om complexe problemen op te lossen en nieuwe inzichten te verkrijgen die ons helpen om de wereld te verbeteren. Of het nu gaat om beeldherkenning, het genereren van teksten met ChatGPT, het ontwikkelen van gemeentelijk beleid of het ontwikkelen van medische toepassingen, AI en ML bieden ongekende mogelijkheden.

AI-Labs adviseert, implementeert en managed projecten op het gebied van AI en ML. Ook verzorgt AI-Labs in-company lezingen over dit onderwerp.

Zoeken
Contactpersoon
ML-engineer / project manager