Lezing artificial intelligence en ChatGpt (in company)

lezing ai & chatgpt

Organiseer ook een In-Company lezing over Artificial Intelligence en Machine learning  en ontdek hoe dit waarde kan toevoegen aan uw organisatie. Kees van den Tempel neemt u op een inspirerende en begrijpelijk manier mee in deze nieuwe materie.

Artificial Intelligence (AI) en Machine Learning (ML) zijn de toekomst. ChatGPT van OpenAI en CoPilot van Microsoft zijn voorbeelden waarbij AI toegankelijk is gemaakt voor iedereen. Het is daarom van belang voor organisatie om te ontdekken wat AI en ML voor uw organisaties kunnen betekenen. Onze lezingen bieden u de kans om uw organisatie vooruit te helpen door inzicht te bieden in deze snelgroeiende technologie├źn. Of u nu een directie, bestuur of lid van een AI-projectteam bent, Kees van den Tempel deelt kennis en expertise op een begrijpelijke en inspirerende manier. 

Wij verzorgen lezingen met de overtuiging dat wij klanten optimaal kunnen helpen en informeren als we alle facetten van AI zelf doorleefd hebben: van datastrategie tot model-ontwikkeling in python, van kennis over explainable en responsible AI tot het bepalen van informatie-architecturen. Ook zijn wij op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen en technologie├źn die van waarde kunnen zijn voor uw organisatie.

AI-Labs heeft diverse lezingen verzorgd. 
Kijk hier voor de reviews van de lezing op 26 januari
Kijk hier voor de reviews van de lezing op 16 maart
Kijk hier voor de reviews van de lezing op 11 mei voor 5 gemeenten
Kijk hier voor de reviews van de lezing op 20 april
Kijk hier voor de reviews van de workshop ChatGPT op 23 mei

Impressie van lezing Artificial Intelligence in Geldermalsen


Zoeken
Contactpersoon
ML-engineer / project manager