Power BI: data omvormen tot informatie en visualisaties

power bi

Waarom Power BI?

Power BI is een Business Intelligence instrument om bedrijfsgegevens uit verschillende interne en externe bronnen te verzamelen en eventueel te bewerken. Die gegevens kunnen vervolgens weergegeven worden in een moderne rapportage. Daarna wordt die rapportage ook nog eens gevisualiseerd in een overzichtelijk dashboard dat je op elk device kunt bekijken. Maar PowerBI wordt ook gebruikt als gereedschap voor data-engineering: het op orde brengen van de data om er een voorspel model mee te maken.

Hoe kunnen wij u helpen met Power BI?

AI-Labs beschikt over kennis en expertise om databronnen binnen uw organisatie te ontsluiten en deze data in Power-BI te laden. In samenwerking met de klant worden KPI's bepaald en worden de juiste visualisaties en dashboards gecreeerd die u helpen bij het verbeteren van uw bedrijfsvoering

Wat vinden wij belangrijk

Power BI is een tool van Microsoft en lijkt in veel opzichten op Excel. Daarom is het laagdrempelig om hiermee aan de slag te gaan en dat is een groot voordeel. De software is ook gratis te downloaden. Maar ook is Power BI-kennis alom aanwezig, waardoor continuiteit gegarandeerd is.

Zoeken
Gerelateerde pagina's
Contactpersoon